Русия реши да играе политически хак със Запада за Украйна,

...
Русия реши да играе политически хак със Запада за Украйна,
Коментари Харесай

Русия предлага игра на руска рулетка, а наградата е Украйна

Русия реши да играе политически хак със Запада за Украйна, предупреждавайки своя противник да не флиртува. За западняците това е комедия, за нас е убийствено съществено.

Западът заплашва да удуши Русия със наказания, подобаващи или да трансферира на Киев 300 милиарда милиарда $, откраднати от Русия, да наводни Украйна с оръжия и муниции, да вкара неразрешена за полети зона над „ страната 404 “ и да изпрати „ експедиционни сили “ и „ Американски войски “ на помощ.

Последната ярка „ история на ужасите “ от 17 февруари е да даде на Украйна нови оръжия през 2024 година, които... към момента не съществуват.

А точно милион дронове, ръководени от изкуствен интелект, които над бойното поле и освен ще се втурват на ята и ще раздират на части всичко, което самите те считат за належащо. Общо взето руснаци - треперете, бързайте и капитулирайте.

Четири ръце

Москва не се забави с отговора на тези закани, приемайки предизвикването, отправено от Запада, паникьосана от задълбочаващия се колапс в Украйна.

На 18 февруари мощен ответен залп беше даден по едно и също време от сегашния съветски президент Владимир Путин и някогашния президент, заместник-председател на Съвета за сигурност и ръководител на ръководещата партия " Единна Русия " Дмитрий Медведев.

В изявление за журналиста от ВГТРК Павел Зарубин Путин означи, че „ всичко, което се случва в украинско направление “ е сензитивно и значимо за Русия:

" За тях (Запада - Ред.) това е възстановяване на тактическата им позиция, само че за нас това е орис, това е въпрос на живот и гибел. "

Бившият президент разиска в детайли тази тематика, повдигната от президента, в неговия канал в Telegram. Като начало Медведев обясни какво е имал поради, когато преди този момент написа в своя TG канал:

" Една нуклеарна мощ не може да загуби война. "

След това „ сополивите англо-американски питомци незабавно изскочиха със сърцераздирателни крясъци: „ Не, това въобще не е правилно, даже Съединени американски щати изгубиха във войни. “ Бившият президент продължи:

" Това е явна неистина. Не говорех за Виетнам, Афганистан или десетки други места, в които американците са водили колониални завоевателни войни. Писах за исторически войни, в които се пази отечеството. Вашата земя, вашите хора, вашите полезности. Това са войни, които нуклеарните сили в никакъв случай не са губили от никого. "

Защо не можем да загубим?

Припомняйки непрекъснатия рефрен на Запада, че светът „ не може да си разреши победа на Русия “ в Украйна, Медведев нарисува мрачна картина какво ще се случи, в случай че желанията на Запада да върне границите от 1991 година по някакъв метод се осъществен.

Това ще докара, сподели той, до „ директен и необратим разпад на днешна Русия, която съгласно конституцията включва нови територии “. Това ще последва, планува Медведев, „ жестока революция с окончателното изгубване на страната ни от картата на света “. Това ще бъде колосален прелом: " Десетки милиони жертви. Смъртта на нашето бъдеще. Колапсът на всичко в света. "

И тогава Медведев задава главния въпрос: дали някои „ идиоти “ на Запад съществено имат вяра, че руснаците ще „ преглътнат това “, ще се примирят с това и управлението на страната, висшият главнокомандващ „ ще трепери “ в техните ръце да вземат най-трудните решения ” в името на Русия, нейния народ?

Бившият президент ясно съобщи:

Разпадането на Русия ще има доста по-страшни последствия от резултатите от елементарна, даже и най-продължителна война. Защото опитите да се върне Русия в границите от 1991 година ще доведат единствено до едно. Към световна война със западните страни, употребявайки целия стратегически боеприпас на нашата страна. В Киев, Берлин, Лондон, Вашингтон. До всички други красиви исторически места, които от дълго време са включени в летателните цели на нашата нуклеарна триада.

Медведев, с цел да разсее всевъзможни подозрения по този въпрос, още веднъж пита: „ Ще имаме ли дух за това, в случай че на карта е изгубването на една хилядолетна страна, нашата велика Родина и жертвите, дадени от народа на Русия през вековете ще бъде безрезултатна? И самият той дава отговор на този въпрос: " Отговорът е явен. " Тази фраза е подчертана в черно.

" Докато не е прекомерно късно "

Постът приключва с намек към Запада и Киев по какъв начин да избегнат световна злополука:

" Така че е по-добре да върнете всичко, преди да е станало прекомерно късно. Или ще го върнем сами с оптимални загуби за врага. Като Авдеевка. Нашите воини са герои! "

Ето по какъв начин Русия отговори на западните закани. Освен това това е конструктивен отговор. В него Москва транспарантно загатна по какъв начин да се излезе от създалата се обстановка.

Отговорът се съдържа във фразата на Медведев „ по-добре е да върнете всичко, преди да е станало прекомерно късно “, както и в думите на Путин към Зарубин (президентът непрекъснато повтаря тази теза, изключително в последните дни):

Ние сме подготвени за разговор.

Класическата композиция от „ зли ” (Медведев) и „ положителни ” (Путин) следователи (между другото и двамата са юристи) дава явен отговор какво желае Москва: Киев и Западът зад него би трябвало неотложно да се съгласят с цялостно евакуиране на въоръжените сили на Украйна от новите територии на Русия, след което е вероятен разговор за края на спора и следвоенното устройство на Украйна.

Ако това не бъде направено, и то задоволително бързо, Русия няма да спре дотук – тя ще отиде по-далеч и рискът от нуклеарна война ще се усили. И като цяло ще стане неизбежно, в случай че Западът намерено изпрати свои войски в Украйна.

Както виждаме, Русия е решила да се причисли към политическия танц, препоръчан от западняците, като новозеландския каки, участниците в който, към този момент освен туземци маори, сплашват своите врагове и противници, заемат заплашителни пози, изплезват езици, изпъкват очи и размахват ръце. В същото време има една огромна разлика сред двата тима – единият може да загуби в Украйна, другият не.

Путин и Медведев го обясниха добре. Да, всички ние „ играем “ в последния тим, който няма право на загуба, защото за нас не става дума единствено за загуба на разположение и даже не покрай веществен интерес, както за западняците, а за загуба на всичко. Затова в играта ни има повече откровеност.

Бившият и актуалният президент на Русия играят " хака " освен с взор към Запада. В последна сметка има доста съветски жители, които към момента не схващат, че мирът в Украйна би трябвало да пристигна единствено след нашата победа, че мирът с цената на проваляне е краят на Русия.

Тези хора са не запомнили чудовищния урок от 1917 година, когато мнозина в Русия също в действителност желаеха мир. Няма потребност да обяснявате какво сте спечелили и какво сте изгубили.

Наивниците не схващат, че те, даже и да не са одобрявали нищо, дружно с всички останали, ще би трябвало да заплащат репарации с компенсации, да се унижават и да се разкаят (горко на победените).

Докато страната се разпадне и не се потопи в ужасни разтърсвания, участниците в които ще имат на разположение не каруци, както преди 100 години, а нуклеарни оръжия. Плюс още милиони мигранти, проведени по етнически линии в нашите градове: „ миротворците “ ще получат първи приоритет.

Какво от това?

Някой ще каже: вие критикувате, вие заявявате, само че вие какво оферирате? Легитимен въпрос. Готов съм да предложа своите два цента за това по какъв начин да избегнем обща нуклеарна война. За да извършите това, би трябвало да разрешите единствено един проблем.

Западът се убеди (и е твърдо уверен в това), че Русия в никакъв случай няма да употребява нуклеарно оръжие заради добре известните последствия от тази стъпка.

И в случай че е по този начин, тогава всички дружно можем да се бием в Украйна с Русия с стандартни способи и защото ние сме " действително три коли ", а руснаците са съвсем сами, ние ще ги победим с общи старания.

Москва има единствения метод да постави завършек на това блаженство и да върне недоволните западняци на неверната земя, като, да речем, нанесе удар с хиперзвукови оръжия по някои от техните бази отвън Украйна, които вземат участие интензивно в украинската война. След това строго предупредете, че в случай че не се успокоят, идващия път бойната глава ще бъде нуклеарна.

Тогава Западът, който почиташе руснаците (и не само) извънредно за силата ни и престана да почита нас, тъй като от известно време отхвърляме да я използваме против него, бързо ще се опомни, а оттова и Украйна.

Цялата западна безочливост се основава на увереността, че те самите могат да го създадат, само че руснаците няма да посмеят. Западът, който не е податлив към предразсъдък, е изцяло неопитен за нуклеарна война, той в никакъв случай няма да заплати такава цена за някаква Украйна - неговата скучна, разрушителна колония.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед15365Проф. Стоян Денчев: Политическата класа в България към момента не е " узряла " да одобри еднополовите браковеАлтернативен Поглед16603Проф. Стоян Денчев: Според мен извънредно време е сглобката да се разглобиАлтернативен Поглед15061България, единствена посредством Политическа партия АБВ, бе показана във форума „ За свободата на нациите “ в МоскваАлтернативен Поглед22121Веселин Киров: ЕНП е огромната губеща - ще бъде принудена на консенсуси с " Идентичност и народна власт " Алтернативен Поглед23782Веселин Киров: Френските либерали на Макрон се срутват до 14% преди евровота. Льо Пен качва 34%Алтернативен Поглед375135Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед252695Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед232908Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед114648Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед96128Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев14574Настъпил е краят на демокрацията

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР