Русия реагира на замразяването на част от резервите си, като

...
Русия реагира на замразяването на част от резервите си, като
Коментари Харесай

Русия налага ограничения върху движението на средства към неприятелски страни


Русия реагира на замразяването на част от запасите си, като постанова ограничавания върху придвижването на средства към вражески страни със сравним размер, разгласи Централната банка, представена от " Лента.ру ".

След замразяването на запасите на Банката на Русия в щатски долари и евро, Москва дава огледален отговор, оповестиха от Централната банка. Регулаторът оповести същността на по-ранните ограничения на своя уеб страница.

" Бяха наложени ограничавания върху финансовите потоци, възбрана за продажба на скъпи бумаги от задгранични вложители и възбрана за евакуиране на средства от съветската финансова система ", се споделя в обявата. Освен това се постановат и ограничавания за заплащанията по корпоративен дълг на съветски сдружения и обществен дълг към държатели от страни, на които са наложени наказания. Те ще бъдат вероятни единствено с утвърждението на държавна комисия.

" Това значи, че в отговор на замразяването на част от запасите на Русия, тя също по този начин постанова ограничавания върху придвижването на средства, които биха могли да бъдат трансферирани в вражески страни със сравним размер ", заключи Централната банка.

Тя също по този начин отхвърли спекулациите, че златото от валутните запаси е било изнесено от страната и се намира някъде другаде, написа БГНЕС.

" Цялото злато от валутните ни запаси се намира в трезорите на Банката на Русия на територията на нашата страна ", се споделя в обявата.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР