Русия разработва нов тип военни действия с използване на ядрено

...
Русия разработва нов тип военни действия с използване на ядрено
Коментари Харесай

Русия разработва нов тип военни операции за защита срещу САЩ

Русия създава нов вид военни дейности с потребление на нуклеарно оръжие за отбрана от възможна експанзия от страна на Съединени американски щати, се споделя в публикация, оповестена от списанието на Министерството на защитата " Военна мисъл ".
Както се показва в материала на заместник-командващия на РВСН Игор Фазлетдинов и полковник от оставка В. Лумпов, Вашингтон последователно губи водещите си позиции в света и упреква за това Москва. В резултат военнополитическият му курс става все по-агресивен. В същото време, както допускат създателите, Съединени американски щати явно възнамеряват да победят Русия под формата на „ стратегическа (глобална) многосферна интервенция “.
Като част от тази тактика, изяснява изданието, Пентагонът планува проваляне на минимум 65-70% от съветските стратегически нуклеарни сили благодарение на стандартен незабавен световен удар, обезвреждане на останалите и изстреляни носители на нуклеарно оръжие благодарение на световна противоракетна защита система и по-късно нанасяне на минимално задоволителен нуклеарен удар за заличаване на страни.
"
„ Основното средство и инструмент за противопоставяне на опитите за осъществяване на нападателните проекти на Пентагона за заличаване на Русия посредством стратегическа многосферна интервенция от локални военни специалисти се преглежда и интензивно се развива от обещаваща форма на стратегическо потребление на въоръжените сили: интервенцията на стратегическите сили за въздържане “, се споделя в публикацията.
Според военните, за реализиране на най-решителните стратегически цели за победа над американския агресор, този вид интервенции „ допускат потреблението на модерни стратегически настъпателни и отбранителни, нуклеарни и неядрени оръжия, като се вземат поради най-новите военни технологии. "
Сред задачите на съветската интервенция на стратегическите сили за въздържане " Военна мисъл " в частност назовава отразяването на нормалния незабавен световен удар от страна на Съединени американски щати и НАТО за попречване на огромни загуби. Освен това в хода на сходни дейности би трябвало да се потисне американската световна система за противоракетна защита, с цел да се изключи опцията за заличаване на съветски балистични ракети във въздуха. Последният стадий от проекта включва нанасяне на неприемливи вреди на агресора благодарение на остатъчния нуклеарен капацитет.
В публикацията се акцентира, че предотвратяването на началото на експанзия от страна на Съединени американски щати е допустимо с безапелационна проява на врага, че Москва е в положение да възпре най-малко един от стадиите на въздушно-космическия интервал от стратегическата многосферна интервенция на НАТО.
Тоест, Русия се нуждае от инструментариум, който безапелационно да показва на военно-политическото управление на Съединени американски щати невъзможността за нанасяне на прекомерно сериозни вреди на РВСН по време на световен удар, неспособността на американската система за противоракетна защита изцяло да изключи ответен нуклеарен удар върху Съединени американски щати и неизбежността Съединени американски щати да получат неприемливи вреди, изясняват създателите на материала.
Източник: РИА Новости data-cke-eol= " 1 " />
>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР