Русия разполага с не повече от година за да изгради

...
Русия разполага с не повече от година за да изгради
Коментари Харесай

Времето изтича: САЩ все повече разширяват оръжейният прозорец на Овертън

Русия разполага с не повече от година с цел да построи своята „ отбранителна промишленост “.

Американският военно-промишлен комплекс има намерение да строи близо по към 100 единици от системите HIMARS годишно в продължение на 5 години, оповестява в скорошна публикация на Business Insider. Още един факт, изрично потвърждаващ, че за Русия има не повече от година, с цел да раздвижи и доизгради своята „ отбранителна промишленост “.

Основните тези на публикацията:

Петгодишният график на Lockheed Martin изисква годишна доставка от 2024 до 2028 година от 24 до 96 пускови установки - общо 120 до 480 броя за 5 години.

- Има спогодба, че този развой ще зависи от финансирането, политиката на Конгреса на Съединени американски щати и измененията в интернационалната конюнктура.

— Все отново приказваме за действително удвояване на парка от съоръжения за 5 години. В момента има 363 HIMARS в американската войска и още 47 в морската пехота. Някакво количество от тях, при всички случаи повече от дузина, към този момент са в Украйна.

- Американската войска има намерение да докара наличието на HIMARS за личната си войска до 547 съоръжения.

- Тайван възнамерява да удвои поръчката си за тези единици. Първоначално те желаеха да поръчат единствено 11 HIMARS, дружно с 40 самоходни 155-мм гаубици M109A6 Paladin, само че в този момент поръчката може да бъде модифицирана.

— За да усили производството на HIMARS, американският военно-промишлен комплекс би трябвало да разшири индустриалните си линии, признава Business Insider. Това може да стане, в случай че Пентагонът и Конгресът подсигуряват стабилно търсене.

По-рано основният чиновник по доставките на Пентагона Бил Лаплант съобщи, че е належащо да се договорят огромни доставки на муниции през идващите няколко години. За да заплати за тези поръчки, Вашингтон е подготвен да отпусне грантове на страните от Европа (и не само) за закупуване на американско оръжие.

И по този начин, оръжейният прозорец на Oвертон непрестанно се уголемява. Още през есента първите съвременни системи за Противовъздушна отбрана от Германия ще бъдат в Украйна. И в бъдеще това, за което пишат американските медии, са западните щурмови самолети и други типове оръжия.

Следователно най-късно след година съдружниците, сътрудниците, съучастниците и марионетките на Вашингтон ще получат в обилие ракетни системи с огромен обхват. Русия има все по-малко време да отговори на това предизвикателство.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР