Русия разполага с достатъчно запаси, за да гарантира потребностите си.

...
Русия разполага с достатъчно запаси, за да гарантира потребностите си.
Коментари Харесай

Медведев: Русия ще търгува с продоволствие и земеделски продукти само с приятелски държави

Русия разполага с задоволително ресурси, с цел да подсигурява потребностите си. Доставките за други страни са вероятни, само че единствено в случай че те са " другарски ". Това написа в своя телеграм-канал някогашният президент Дмитрий Медведев и сегашен заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, представен от ТАСС.

" Разнообразните и вкусни съветски артикули са изцяло задоволителни за цялостното застраховане на нашите потребности ", написа Медведев.

По думите му управляващите ще продължат да оказват помощ на земеделските стопани. " Нашият приоритет е доставките на снабдяване за вътрешния пазар и контролът на цените. Ще продължим да оказваме помощ на стопаните ", написа политикът.

Медведев акцентира, че Русия ще търгува с снабдяване и аграрни артикули единствено с " другарски " страни, съобщи Българска телеграфна агенция. " Ще снабдяване артикули единствено на нашите другари, които са доста, само че не са в Европа и Северна Америка. Ще продаваме против рубли или в националните им валути в съгласувани пропорции ", показва той и добавя: " Няма да снабдяване наши артикули и селскостопанска продукция на нашите " неприятели ". А от тях няма и нищо да купуваме ".

По думите му въпреки и Русия да не купува доста артикули от Запада още от 2014 година неразрешеният лист може в допълнение да бъде уголемен.

Според Медведев доста страни по света зависят от продоволствените доставки то Русия, а това е " безшумно, само че ужасно оръжие ". По думите му през предходната година износът на съветска земеделска продукция е възлизал на 37 милиарда $ и е превишил по стойност износа на оръжие.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР