Русия продължава контактите както с Израел, така и с Палестина

...
Русия продължава контактите както с Израел, така и с Палестина
Коментари Харесай

Песков: Русия ще помогне в намирането на начини за разрешаване на палестинско-израелския конфликт

Русия продължава контактите както с Израел, по този начин и с Палестина и ще се опита да помогне в намирането на способи за споразумяване. Това сподели пред публицисти прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков, оповестяват съветски медии.

„ Разбира се, ние имаме дългогодишни исторически връзки с палестинците, ние продължаваме нашите контакти “, сподели още Песков. Той посочи, че „ става дума за контакти на разнообразни, в това число високи равнища “.

„ Но в това време имаме връзки и с страната Израел, с която също имаме доста общи неща, преди всичко огромен брой наши сънародници, които живеят в тази страна. Затова в този случай ние поддържаме връзки и с двете страни в този спор “, акцентира Песков.

„ Ние реализираме нашите контакти и участваме във всички, за жалост, малко формати, които търсят основа за споразумяване и които не работят доста дейно, както сподели скорошната процедура. Но все пак имаме намерение да продължим да поставяме старания и да играем своята роля във връзка с оказването на помощ в намирането на способи за споразумяване “, добави Песков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР