Русия продължава инициативите за подпомагане близките на загиналите на фронта.

...
Русия продължава инициативите за подпомагане близките на загиналите на фронта.
Коментари Харесай

САМАЯ МОГУЧАЯ! Поправят външните клозети на военните вдовици в Русия

Русия продължава самодейностите за подкрепяне околните на починалите на фронта. Досега видяхме разнообразни образци на благородна поддръжка: фотография с кожено палто, грамота от управлението, квартира или щафета колбас. Но неотдавна едно кметство в Краснодарския край изпревари всички като гратис смени вратата на външната тоалетна на локална военна вдовица.

За страдание тази самодейност няма бъдеще, тъй като 30% от руснаците към момента имат тоалетна единствено на двора и имайки поради устремно възходящите загуби на фронта, локалните бюджети просто няма да могат да поемат разноските по толкоз доста поправки.

В пост в " Телеграм " " Групата на вдовиците на военни в Русия " приканва Путин да подреди огромна готовност и да забрани на мъжете на възраст да бъдат мобилизирани и пратени на фронта да напущат Русия.

" Имаме цялостното морално право да желаяме сходно нещо, защото съпрузите ни починаха, до момента в който защитаваха тези мъже, само че кой би защитил нас, в случай че те избягат от страната? ", споделя групата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР