Русия продължава да трупа сили по границата с Украйна и

...
Русия продължава да трупа сили по границата с Украйна и
Коментари Харесай

Пентагонът разтревожен: Русия продължава да трупа войски по границата с Украйна

Русия продължава да натрупа сили по границата с Украйна и към този момент е разположила над 100 000 бойци. За това предизвести Пентагонът, представен от " Франс прес ".

Продължихме да виждаме даже през последните 24 часа спомагателни елементи да се стичат към границите с Украйна и Беларус, уточни представителят на Пентагона Джон Кърби. Той предизвести, че с всеки минал ден Москва усилва капацитета си за деяние и продължава да дестабилизира обстановката , която към този момент е доста напрегната.

По думи на Кърби Русия елементарно би могла да помогне за деескалацията на напрежението, стига да върне частите си от границата и да се ангажира да продължи по дипломатически път.

Днес следва Русия да стартира 10-дневни взаимни военни учения в Беларус, в които ще вземат участие към 30 000 съветски бойци.
 НАТО изпраща войски в четири страни, в случай че Русия остави частите си в Беларус
НАТО изпраща войски в четири страни, в случай че Русия остави частите си в Беларус

Москва може да разполага с задоволително войски за сериозна инвазия до края на месеца

Въпреки че Москва увери, че войските й, ситуирани сега в Беларус,след края на ученията, Вашингтон се притеснява, че учението може да усили напрежението в района.

наоколо до украинската граница породиха съмнения у Запада, че Москва възнамерява нахлуване против Украйна. Въпреки че тя се възползва от обстановката, с цел да сложи настояванията си за гаранции в областта на сигурността от страна на Запада, които включват преустановяване на възможното разширение на НАТО на изток и налагането на публично несъгласие върху опцията Украйна да се причисли към Алианса.
 Украйна желае ПРО системи от Съединени американски щати, Русия скочи против
Украйна желае ПРО системи от Съединени американски щати, Русия скочи против " провокацията "

Обмисляне на сходни доставки ще докара до крах за украинската рецесия, предизвестява Москва
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР