Русия продължава да изтегля някои от силите си от региона

...
Русия продължава да изтегля някои от силите си от региона
Коментари Харесай

Русия е изтеглила някои от войските си от районите около Киев и Чернигов


Русия продължава да изтегля някои от силите си от района на Киев и те се насочват към Беларус, съобщи Ройтерс, базирайки се на локалния регионален шеф. " Забелязваме придвижване на разнообразни количества обединени (руски) колони от машини ", написа в свое известие в " Телеграм " Олександър Павлюк. Той добави, че съветските сили на напуснали Гостомел, покрай който има значимо летище, само че се окопават покрай град Буча. Агенция Ройтерс отбелязва, че не е съумяла да удостовери информацията.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3597
Руски сили се изтеглят и от района на Чернигов, само че към момента не са го напуснали дефинитивно, заяви през днешния ден локалният регионален шеф в свое видеоизявление. " (Все още) съществува възможност от въздушни и ракетни удари в района, никой не може да изключи това ", съобщи Вячеслав Чаус и добави, че украински сили влизат в обитаеми места, които преди този момент са били под контрола на съветски военни, и ги обезопасяват. Чаус сподели, че към момента е прекомерно рано украинските сили в региона на Чернигов да отслабват своята зоркост, защото съветски войски " са към момента на наша земя ".

Във вторник Русия заяви, че ще ограничи интервенциите си в районите на Киев и Чернигов, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР