Русия превзе стратегическото село Богдановка днес, западно от Бахмут. А

...
Русия превзе стратегическото село Богдановка днес, западно от Бахмут. А
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Москва превзе село, Киев удари кораб, Нинова смени БСП-София

Русия завладя стратегическото село Богдановка през днешния ден, западно от Бахмут. А Украйна пък се похвали с удар против съветски боен транспортен съд в Черно море - край Севастопол.

Лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова потуши следващ " протест " в столетницата - през днешния ден бе заменено цялото управление на софийската организация на партията.

Добросъвестност в използването - по този начин новата система за служебни държавни управления щяла да донесе резултат, разгласи Христо Иванов. Но продуктът на новата система Димитър Главчев не е самостоятелен.

Американското оръжие, утвърдено от долната камара на Конгреса през вчерашния ден, може бързо да стигне до Украйна, твърдят от Пентагона.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР