Русия предупреждава, че всeки, който въведе зона за непрeлитане, ще

...
Русия предупреждава, че всeки, който въведе зона за непрeлитане, ще
Коментари Харесай

Нейнски: Парите, които се наливат в Русия, се наливат в кървавата война

Русия предизвестява, че всeки, който вкара зона за непрeлитане, ще бъде считан, че се включва във войната. Ситуация е извънредно напрегната и всеки ден виждаме какво се случва в Украйна. Това заяви бившият външен министър Надежда Нейнски пред Българска национална телевизия.

Има страни, които са по-зависими от доставката на съветски нефт и газ. Идеята е до 2030 година поетапно, на практика да бъдат спрени доставките на енергийни източници, а до края на актуалната година да бъдат фрапантно понижени доставките от Русия, изясни тя.

Според нея Европа, Съединени американски щати и техните съдружници са решени да не позволяват Русия да употребява енергийните си запаси като оръжие. Парите, които се наливат в Русия, когато се купува нефт и газ от нея, се наливат напряко в кървавата война. Русия има две основни неща - армията и енергетиката, като енергетиката е преобладаваща, тъй като с армията има проблеми, уточни Нейнски.

Тя дефинира като безобразно, че не е завършена интерконекторната връзка с Гърция. България би трябвало да се освободи от примката и зависимостта на страната от Русия за енергетиката, настоя Надежда Нейнски.

По думите ѝ заплашителен казус е в 21 век със мощ да бъдат завземани суверенни страни. Дори и хората си дават сметка, че това нещо неизбежно ще засегне и тях, сподели още Нейнски.

Тя посочи, че постоянно има късмет за дипломацията и би трябвало да се мине точно през нея, с цел да се стигне до помирение. Нейнски не може да си показа по какъв начин ще наподобява успеха за Русия, в случай че завладее Киев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР