Русия предупреди Израел да не предприема сухопътна офанзива срещу ислямистката

...
Русия предупреди Израел да не предприема сухопътна офанзива срещу ислямистката
Коментари Харесай

Русия предупреди Израел да не предприема сухопътна офанзива в Газа

Русия предизвести Израел да не подхваща сухопътна атака против ислямистката формация " Хамас " в линията Газа., съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, в мненията си, обявени от съветските държавни медии, през днешния ден съобщи, че съществува опасност от разширение на спора в Близкия изток с " ужасни последствия за целия район " и още по-голяма филантропична злополука.

Песков приказва в Пекин, където президентът Владимир Путин е на двудневно посещаване.

От Кремъл оповестяват, че Путин има намерение да разиска обстановката в Близкия изток с китайския партиен и държавен водач Си Цзинпин в коридорите на форума " Един пояс, веднъж ".

Самият Путин през вчерашния ден е разговарял по телефона с няколко водачи от Близкия изток, в това число с израелския министър председател Бенямин Нетаняху и палестинския президент Махмуд Абас. Ръководителят на Кремъл, който самичък води унищожителна война против Украйна, прикани за преустановяване на огъня, с цел да се отбрани цивилното население.

Песков за следващ път удостовери, че се чака Абас да посети Москва, макар че не е избрана дата. Русия се застъпва за основаването на самостоятелна палестинска страна, като в същото време поддържа гаранциите за сигурност на Израел. Народът на Израел би трябвало да живее в мир, акцентира Песков, само че съобщи, че най-важната задача в този момент е да се постави завършек на войната в Близкия изток.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР