Русия предложи на да се изтегли от Източна Европа, заедно

...
Русия предложи на да се изтегли от Източна Европа, заедно
Коментари Харесай

Топ експертът по национална сигурност Боян Чуков със страшно предупреждение: Русия може да насочи ракетите си към България! Базите на НАТО у нас са цели, ако САЩ не се съгласи с ултиматума Рябков

Русия предложи на да се изтегли от Източна Европа, дружно със своето атомно оръжие, посредством така наречен “Ултиматум на Рябков “ – споразумение, което подсигурява, че до 14 януари идната година няма да има военни дейности.

При започването на такива обаче, всички американски бази на територията на и разполагането на спомагателни военни подразделения на НАТО, ще бъдат взети като цели на съветските ракети, които ще бъдат ориентирани към наша територия.

На фона на тази нова конюнктура в която Европа не отделяше пари за въоръжение и разчиташе на да я пази, би трябвало да намерения дали и какъв брой да се ангажира с тази политика на Съединени американски щати. Това сподели геополитическият анализатор Боян Чуков пред " Фокус ".
свързани новини13487на 03.11.202110563на 28.10.2019
Според него, при новата конюнктура, ще би трябвало да се търсят нови съюзи и да се види в коя сфера на въздействие ще попадне в тази огромна сделка сред И Русия.

“В случая при новата конюнктура ще би трябвало да се търсят нови районни съюзи, ще би трябвало да се види в тази огромна сделка сред и Руската федерация в коя сфера на въздействие ще попадне. Ние не сме в положение да сътворяваме трендове, нямаме запаси да прекрояваме сферите на въздействие. Ние просто би трябвало да се съобразяваме в каква обстановка ще се окаже България, тъй че нашите политици да могат в маржа, който им се дава, да могат да лавират, тъй че да е преференциално за българите, а да не следват сляпо остарели догми, остарели постановки.

И което за мен е доста значимо, просто поисквам на всички български политици да изкарат от главата си демократичните когнитивни матрици и да се опитат да ги осъвременят, като стартират да мислят с действителностите, да се преценяват с действителностите, които ни заобикалят “, предложи анализаторът.

Базирайки се на последната си книга Боян Чуков акцентира, че би трябвало да обърне извънредно внимание на своето разузнаване, да отдели средства за него, защото от разузнаването зависи дали дадена страна ще върви в интернационалните джунгли на дълги или на къси светлини, с цел да не се окаже, че върви слепешком и се блъска в дърветата.

“За страдание сега сякаш по-скоро е последният случай “, приключи тезата си геополитическият анализатор Боян Чуков.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР