Русия предава опит на Катар за организацията и провеждането на

...
Русия предава опит на Катар за организацията и провеждането на
Коментари Харесай

Русия предава опит на Катар за организацията и провеждането на Световното първенство по футбол

Русия предава опит на Катар за организацията и провеждането на Световното състезание по футбол. Това стана при среща на президента на Руската федерация Владимир Путин и емира на Катар.

Срещата сред Путин и шейх Тамим бин Хамад Ал Тани се организира в Астана, Казахстан. Русия бе хазаин на предходния Мондиал през 2018 година, а в този момент тимът ѝ бе отхвърлен от присъединяване в баражите за шампионата, като глобата наложи ФИФА, малко откакто Москва стартира войната в Украйна.

„ Ще предадем всичко, което имаме като опит за подготовката на Световното състезание по футбол. Искам да пожелая триумф за провеждането му. Убеден съм, че ще бъде по този начин “, сподели Владимир Путин.

„ Благодаря Ви! Успехът, който Русия имаше при провеждането на Световното състезание през 2018 година е от огромна помощ за нас в подготовката. Благодарим за сътрудничестовото “, отвърна шейх Тамим бин Хамад Ал Тани.

Любопитното е, че точно тези две семейства не бяха изключително добре признати, а ФИФА отнесе много рецензии в избора си на домакини.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР