Русия постигна за часове част от целите си – обяви,

...
Русия постигна за часове част от целите си – обяви,
Коментари Харесай

Слави Василев и доц. Петър Чолаков в спор - може ли България да се защити икономически?


Русия реализира за часове част от задачите си – разгласи, че стопира газа за България, а това провокира политически ураган у нас. Вместо обединяване, всеки е против всеки - Нинова против президента Радев, той против държавното управление, държавното управление против него.

България не е в положение да се отбрани стопански, счита политологът Слави Василев.

Социологът доцент Петър Чолаков обаче съобщи, че даже и да плащаме по-висока цена за газ от други източници, „ си коства, в случай че защитим достолепието си “.

Той предсказа и скоро да има предварителни избори.

„ Министър Василев споделя по какъв начин България има различни. Източници за внасяне на полутечен газ, само че всеки специалист ще ви каже, че това не е стабилно във времето. Може да внесеш полутечен газ за избран интервал от време, само че това не е в положение да размени другия. Той говореше и за естествен газ, който идва през Азербайджан. Обаче имаме избрана квота. Тази квота е 1 милион кубически метра. В никакъв случай това не е задоволително “, разяснява Слави Василев.

Според доцент Чолаков днешният ден е повратна точка.

„ Защото макар че имаше остри реплики, които се разменяха сред двете страни на „ Дондуков “ сред Президентството и Министерски съвет, през днешния ден към този момент разводът е реалност с това изявление, което чухме. Господин Асен Василев назова позорно изявлението на президента Радев “, сподели той.

Вижте още във видеото.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР