Русия подготвя санкции срещу лицата, които са взели решение да

...
Русия подготвя санкции срещу лицата, които са взели решение да
Коментари Харесай

Русия подготвя санкции за провалената среща на Рогозин в Молдова

Русия приготвя наказания против лицата, които са взели решение да не позволен съветски аероплан да премине през въздушното пространство на страната. Това е обяснил Рогозин пред " Русия 24 ", оповестява ТАСС. В самолета пътуваше вицепремиера на Русия Дмитрий Рогозин, който отиваше към Кишинев за среща с президента на Молдова Игор Додон.

Рогозин е обяснил и острата си реакция в обществените мрежи във връзка възбраната за прекосяване през въздушното пропстранство на Румъния. По думите му реакцията му е била естествена, тъй като живота на хората на борда на самолета е бил заплашен. На борда на самолета имало дами и деца.

Румынские управляващи подвергли рискове жизни пассажиров рейсового самолета S7, женщин и детей. Топлива хватило до Минска. Ждите ответа, гады https://t.co/FC1C0wmBHp
— Дмитрий Рогозин (@Rogozin) 28 юли 2017 година

В отговор на румънската възбрана Рогозин написа в обществените мрежи, че управляващите в Румъния са заплашили живота на пасажерите на S7, сред които имало и дами и деца. " Горивото ни стигна до Минск. Очаквайте отговора ни, гадове ".

Според Рогозин все още съветските управляващи откриват кой седи зад решението, след което против лицата ще бъдат наложени целенасочени наказания.

Припомняне, на 28 юли, петък, въздушните сили на Румъния отхвърлиха да пропуснат аероплан с съветския вицепремиер Дмитрий Рогозин, който пътувал за Кишинев за среща с президента на Молдова Игор Додон. Според компанията S7 самолетът на Рогозин не е бил позволен във въздушното пространство на Румъния от Румънската работа за ръководство на въздушното придвижване, тъй като на борда се намирал " човек със наказания ".

 Обидите и заканите на Рогозин са несъответствуващи съгласно военния министър на Румъния
Обидите и заканите на Рогозин са несъответствуващи съгласно военния министър на Румъния

Вицепремиерът на Русия Дмитрий Рогозин: Очаквайте отговора ни, гадове!

Вчера, 29 юли, министърът на защитата на Румъния Адриан Тутуяну дефинира изказването на съветския вицепремиер Дмитрий Рогозин като " неуместно ", тъй като румънските управляващи създали каквото е било належащо, с цел да се отбрани сигурността на страната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР