Русия почти сигурно е изправена пред криза с осигуряването на

...
Русия почти сигурно е изправена пред криза с осигуряването на
Коментари Харесай

Британското военно разузнаване коментира големия брой руски жертви в Украйна

Русия съвсем несъмнено е изправена пред рецесия с обезпечаването на здравна помощ за военните, откакто в продължение на 17 месеца понася приблизително по към 400 жертви дневно в Украйна, съобщи през днешния ден английското военно разузнаване.

" Напливът на военни жертви евентуално е подкопал естественото даване на някои медицински услуги за жителите в Русия, изключително в граничните региони покрай Украйна. Вероятно доста профилирани военни лечебни заведения са непокътнати за потърпевши военни ", написа в сводката, оповестена в " Туитър ".

Както твърди ръководителят на отдела за образование по военна медицина в компанията " Калашников ", евентуално до 50% от смъртните случаи на бойното поле би могло да бъдат предотвратени с подобаваща първа помощ, написа Българска телеграфна агенция.

Много бавната евакуация на потърпевшите, съчетана с потребление от руснаците на несъответствуващите в доста случаи турникети, е съществена причина за предотвратими смъртни случаи и ампутации, отбелязва английското военно разузнаване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР