Русия почна да полага тръби от Северен поток 2 в

...
Русия почна да полага тръби от Северен поток 2 в
Коментари Харесай

Русия почна последната фаза на изграждане на Северен поток 2

Русия почна да поставя тръби от " Северен поток 2 " в датски води, съобщи БГНЕС, базирайки се на Агенция Франс Прес.
Руският транспортен съд за полагане на тръбите, претрупан със завършването на спорния газопровод " Северен поток 2 ", стартира работа в датски води в неделя, оповестиха от компанията.
 Потенциалният правоприемник на Меркел желае Германия хем да печели от Русия, хем да се пази демокрацията Потенциалният правоприемник на Меркел желае Германия хем да печели от Русия, хем да се пази демокрацията
Новият ръководител на Християндемократическия съюз (ХДС) в Германия Армин Лашет, който е евентуален правоприемник на Ангела Меркел на канц...
" Коръбът " Фортуна " (Fortuna) стартира работа в строителния кулоар в датската ИИЗ (изключителна икономическа зона), преди възобновяването на строителството на " Северен поток 2 ". Всички работи се правят в сходство със съответните разрешителни ", се споделя в изказване на мениджърите на " Северен поток 2 ".
Корабът по-рано дойде във водите на Дания, както сочат морските приложения за следене, макар опасността от спомагателни наказания от страна на Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР