Русия отмени до края на месец май. Това съобщиха от

...
Русия отмени до края на месец май. Това съобщиха от
Коментари Харесай

Русия е отменила чартърните си полети до България до края на май

Русия анулира до края на месец май. Това оповестиха от немската компания концесионер на летищата в Бургас и Варна, предава БНР.
През март е бил последният полет със 143-ма съветски туристи, пристигнали по Южното Черноморие, сподели Евелина Пулева - туроператор и член на УС на Регионалната туристическа камара в Бургас. На 9 май се чака още един полет от Русия, по-късно всички чартърни полети до края на месеца са анулирани, съобщи тя:
 Туроператор: Забраната за образуване на туристически пътувания се нарушава Туроператор: Забраната за образуване на туристически пътувания се нарушава
Туроператор алармира пред БНР, че възбраната за образуване на туристически пътувания се нарушава. Така да вземем за пример Занзибар се оказва...
„ Полетите са спрени, това е главният проблем, по-скоро не са визите, тъй като консулските служби от днеска към този момент отварят, де факто, днеска им е първият работен ден, тъй като на 1 май влезе в действие заповедта на министъра, разпоредбите за влизане в България и Русия е част от тези правила. Така, че казусът не е толкоз в издаването на визи, колкото в анулираните полети.
Каква е повода съгласно Евелина Пулева, член на УС на Бургаската районна туристическа камара:
„ Обяснението ми е комплицираната геополитическа обстановка, в която България би трябвало да откри верния вид “.
Ако не се подхващат незабавни ограничения от страната ни, е допустимо да бъдат анулирани чартърните стратегии на двете самолетни компании до края на лятото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР