Русия отхвърли обвиненията на американския президент Байдън. Говорителят на Путин

...
Русия отхвърли обвиненията на американския президент Байдън. Говорителят на Путин
Коментари Харесай

Русия отхвърли обвиненията: Байдън говори погрешно!

Русия отхвърли обвиняванията на американския президент Байдън. Говорителят на Путин установи, че Съединените щати не са сътрудници, а съперници на Русия.

Очаквано, Клемъл реагира на обвиняванията на американския президент.

" Със съжаления би трябвало да отбележим, че Съединените щати не са сътрудници, а съперници на Русия ", разяснява представителят на Кремъл Дмитрий Песков. Какво още сподели той, чуйте от Весела Владкова.

Че Русия има единствено нуклеарни оръжия и нефт е изцяло погрешно изказване, което демонстрира, че Белият дом не познава страната, съобщи Песков. Според него изявлението на Джо Байдън е целяло просто да направи усещане и не дава отговор на истината.

" Изявленията на Байдън са всъщност неправилни. Очевидно е, че американският президент озвучава посланията, които се приготвят от неговия уред. Да, Русия е най-голямата нуклеарна мощ и да, това е страна с значителен бранш на петрол и газ. Но да се каже, че Русия няма нищо друго, е фундаментално неправилно ", сподели представителят на Кремъл.

" Едва ли Съединени американски щати могат да бъдат наречени сътрудници. По-скоро те са ни съперник “, добави Дмитрий Песков. И изрази страдание, че до момента няма сигнали за партньорство, макар че съветският президент Владимир Путин неведнъж е показал воля за нормализиране на връзките.

Според прессекретаря на президента няма потребност от непотребни илюзии за почналите в Женева договаряния за контрола върху нуклеарните оръжия. Като само позитивно Песков открои разбирането за нужда от контакти по киберсигурността и стратегическата непоклатимост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР