Русия отчита във военните, политическите и дипломатическите си планове факта,

...
Русия отчита във военните, политическите и дипломатическите си планове факта,
Коментари Харесай

Лавров обвини Запада, че се опитва да открие втори фронт в Грузия и Молдова


Русия регистрира във военните, политическите и дипломатическите си проекти обстоятелството, че Западът се пробва да сътвори " втори фронт " в Грузия и Молдова, както и наличието на полски боен контингент на границата с Беларус. Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров, съгласно който Западът се е опитал да въвлече грузинското управление в основаването на " втори фронт ", само че управляващите в страната са отказали да го създадат.

Много грузинци поддържат Украйна, само че грузинското държавно управление не е наложило наказания против Русия и отхвърля да доставя оръжие на Киев, а политици от ръководещата партия постоянно използват точно този израз " втори фронт ".

В просторно изявление, представено от ТАСС, след визитата в Узбекистан Лавров активизира страните от Обединението на самостоятелните страни , разяснявайки отводът от потреблението на $ при взаимни разплащания в интерес на националните валути в международната търговия като необратим развой. Руският външен министър акцентира смисъла на взаимната работа със страните от Оперативно-наблюдателно дело за обезвреждане на заканите за сигурността, в това число от страна на Съединени американски щати.

Според Лавров бягството от $ към този момент е започвало и въпреки към момента да не е доста бързо, то сигурно ще се форсира. Тази наклонност е необратима.

Също по този начин съгласно Лавров подтик за по-нататъшното разширение на икономическото съдействие в границите на Оперативно-наблюдателно дело ще даде съглашението за свободна търговия с услуги сред страните, което следва да бъде подписано. "

" Пътят на глобите е път за на никое място. Сериозните страни и сериозните политици вършат съответните заключения и тези заключения са изрично в интерес на преустановяване на зависимостта от Запада, изяснява Лавров, като въоръжава съдействие в това число и против заканите, които са основани в областта на военно-биологичната сфера още веднъж от Съединени американски щати.
 Руското разузнаване: Западът убеждава Грузия да отвори втори фронт против Москва
Руското разузнаване: Западът убеждава Грузия да отвори втори фронт против Москва

Сега бил подобаващият миг за Тбилиси да си върне контрола над Абхазия и Южна Осетия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР