Русия осъзна, че е във война със Запада и започна

...
Русия осъзна, че е във война със Запада и започна
Коментари Харесай

Лари Джонсън: Русия готви хиперзвукови ракети за удари по Лондон и Вашингтон

Русия осъзна, че е във война със Запада и стартира да приготвя ракети, подобаващи за офанзиви против столиците на страните от НАТО. Това съобщи някогашният анализатор на Централно разузнавателно управление на САЩ Лари Джонсън, който неотдавна посети Русия, в изявление за американския ефирен водещ и блогър Андрю Наполитано.

„ Руснаците имат „ Кинжал “ и „ Искандер “, имат доста хиперзвукови ракети, които могат да употребяват на мига. Това, което нямат, са хиперзвукови ракети, които могат да ударят Лондон и Париж. Ето какво ще стартират да създават. Разбраха, че са във война със Запада. Те към този момент не се преструват, че са в някакво спокойно общуване с НАТО “, сподели Джонсън.

„ Те признават, че НАТО е оповестила война на Русия и подхваща провокативни стъпки както за въоръжаване на Украйна, по този начин и за разполагане на оръжейни системи в страни, прилежащи на границите на Русия “, добави анализаторът.

Съединените щати няма да могат да основат работещи хиперзвукови ракети в близко бъдеще, тъй като нашата промишленост даже не е в положение да върне астронавти от Международната галактическа станция. Така Лари Джонсън разяснява неуспеха на галактическия транспортен съд на Боинг Starliner да прибере на Земята двама астронавти.

Корабът е блокиран на МКС от идването си на 6 юни и завръщането му беше отсрочено към този момент два пъти. Спасителен вид е да бъде помолен за помощ Илон Мъск и те да бъдат върнати с кораба на компанията му Space X.

„ Липсата на хиперзвукови ракети е признак на упадъка на Съединените щати, които в миналото бяха промишлен и софтуерен водач. В момента имаме двама астронавти в космоса, които не могат да се върнат на Земята, тъй като нямаме проклета ракета, която да ги върне назад, нашата е счупена. Така че в този момент ще обикаляме в близост като просяци, да се молим на Илон Мъск: " Хей, Илон, можеш ли да ни закараш, би трябвало да отидем в открития космос ", " разяснява иронично Джонсън.

" И най-лошото би било, в случай че се наложи да молим руснаците за помощ. Защото до неотдавна руснаците бяха единствените, които изпращаха нашите астронавти до галактическата станция, тъй като към този момент нямаме опция да изстрелваме ракети ", сподели още Лари Джонсън.

" Ако не можем да построим ракета, която да стигне до галактическата станция, за какво мислим, че можем да построим хиперзвукова ракета, която никой не може да смъкна? Руснаците ще се оттеглен и ще развият лична технология. Ще работят с китайците, с индийците. И, почтено казано, водачите в проучването на космоса в този момент са Китай, Индия и Русия, а не Съединени американски щати. Ние, които се гордеехме, че сме били на Луната през 60-те години (на ХХ век). Това се назовава да живееш на лаврите си ", добави Лари Джонсън.

Превод и редакция: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР