Русия обяви „режим на тишина“ от 10 ч. московско време

...
Русия обяви „режим на тишина“ от 10 ч. московско време
Коментари Харесай

Русия обяви „режим на тишината“ в Украйна за евакуация


Русия разгласи „ режим на тишина “ от 10 ч. московско време и изходите от огромните украински градове още веднъж бяха отворени за цивилните, които желаят да изоставен.

Особено напрегната е обстановката в Ирпен край Киев, където искащите да се изтеглят са доста, споделя кореспондент на „ Скай Нюз “.

„ Има десетки хора като този човек, които би трябвало да бъдат държани и преведени по неустойчив мост. Не може да има прекалено много хора едновременно или ще се срути. Трябва да се мине бързо преди стрелбата да стартира още веднъж “, споделя Алекс Кроуфорд от малкия екран.

Хората минават през места, които до неотдавна са били обстрелвани.

В същото време Министерството на защитата на Русия разгласи, че разполага с документи, съгласно които Украйна е възнамерявала офанзива против Донбас този март.
„ Специалните военни интервенции, водени от 24 февруари от съветските въоръжени сили, предотвратиха и осуетиха широкомащабна атака на Украйна против Луганска и Донецка национални републики, които не са под контрола на Киев “, съобщи Игор Конашенков, представител на съветското военно министерство.

Твърди се още, че проруските сепаратисти напредват към стратегическия Мариупол. Според известията съветски триумфи има и на други места в Източна Украйна.

Международната рейтингова компания „ Фич “ намали рейтинга на Русия от B на C, което значи, че страната няма да може да покрива задълженията си и държавен фалит е неминуем, оповестява Ройтерс.

Москва предизвести, че възбраната на Съединените щати за импорт на съветски нефт може да има отрицателно световно отражение.

А от ден на ден интернационалните компании приключват активността си в Русия поради нашествието. Това направиха няколко вериги за бързо хранене и питиета, както и марки първокласни коли.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР