Русия обяви подкрепата си за Николас Мадуро, определяйки го като

...
Русия обяви подкрепата си за Николас Мадуро, определяйки го като
Коментари Харесай

Медведев: САЩ дестабилизират политическите системи във всяка страна

Русия разгласи поддръжката си за Николас Мадуро, определяйки го като определения президент на Венецуела и упрекна Съединени американски щати в опит да дестабилизират държавни управления, противопоставящи се на техните ползи, съобщи ДПА.

,,Венецуела има единствено един определен президент и това е Николас Мадуро ", съобщи съветският министър председател Дмитрий Медведев по време на посещаване в Куба.

,,Само самите венецуелци могат да преодолеят разликите си посредством разговор ", добави той в Университета на Хавана, където получи почетна докторска степен.

Медведев упрекна Вашингтон в опит за промяна на държавни управления и интервенция "във всяка страна " и вложение на пари за дестабилизация на политически системи.

,,Те не желаят да чуват никакви рецензии ", акцентира съветският министър председател.

Венецуелският президент се пробва да се опълчи на опозицията, която желае да го смъкна. Милиони избягаха в прилежащи страни заради галопиращата инфлация и дефицита на храни и медикаменти.

Почти цялата защита на Мадуро се състои от кубинци, съобщи на среща с медиите началникът на Южното командване на въоръжените сили на Съединени американски щати адмирал Крейг Фалър, представен от ТАСС. Той отхвърли да изключи опцията за военно решение на рецесията в южноамериканската страна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР