Русия обяви извънредно положение в граничещ с Украйна район на

...
Русия обяви извънредно положение в граничещ с Украйна район на
Коментари Харесай

Русия обяви извънредно положение в част от Воронежка област след нападение с дрон

Русия разгласи изключително състояние в граничещ с Украйна регион на Воронежка област след среднощно нахлуване с дрон, заяви през днешния ден в канала си в обществената мрежа " Телеграм " локалният губернатор Александър Гусев, представен от организациите.

По думите му съветските сили са прехванали пет дрона. Падащи парчета са предизвикали пожар, който е довел до експлозия на взривоопасни обекти.

Няма развалени цивилни здания, само че управляващите се е наложило да вкарат изключителни ограничения в три селища в Острогожкия регион и да изтеглят 200 души, сподели той.

" Заради ликвидацията на следствията от пожара и детонацията на взривоопасни обекти в Острогожки регион на територията на три селища е въведено изключително състояние. Евакуирани са общо към 200 души ", в това число жителите на едно село, уточни Гусев. " Обособен е пункт за краткотрайно настаняване, само че съвсем всички поданици са отишли у свои родственици. На живеещите в прилежащото село е изработен инструктаж за ограничения за сигурност ", добави губернаторът на съветската Воронежка област.

Източник: Българска телеграфна агенция

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР