Русия обяви, че ще изпрати неудобни сигнали до САЩ преди

...
Русия обяви, че ще изпрати неудобни сигнали до САЩ преди
Коментари Харесай

Русия предупреди САЩ да очакват неудобни сигнали преди срещата Путин-Байдън

Русия разгласи, че ще изпрати " неуместни " сигнали до Съединени американски щати преди срещата сред държавните глави на двете страни идващия месец, оповестява " Ройтерс ".

Коментарите бяха направени ден откакто президентът на Съединени американски щати Джо Байдън настоя, че ще притисне съветския президент Владимир Путин да зачита правата на индивида, когато двамата президенти се срещнат в Женева на 16 юни. Отношенията сред двете сили са на дъното след края на Студената война.

" Американците би трябвало да одобряват, че редица сигнали от Москва... ще бъдат неуместни за тях, в това число през идващите дни ", акцентира Сергей Рябков, заместник-министър на външните работи на Русия.

Рябков съобщи, че Русия ще бъде подготвена да отговори на запитванията на Байдън за правата на индивида в Русия и съобщи, че Москва е по-гъвкава от Вашингтон, когато става въпрос за правене на дневен ред за срещата на върха, съобщи АПИ.

Връзките на Русия със Запада са мощно обтегнати поради пандиза на кремълския критик Алексей Навални, военно струпване покрай Украйна, както и обвиняванията в хакване на избори.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР