Русия обяви, че е унищожила два украински дрона над Московска

...
Русия обяви, че е унищожила два украински дрона над Московска
Коментари Харесай

Русия унищожи два украински дрона в Московска област. Един - до дома на главната редакторка на RT

Русия разгласи, че е унищожила два украински дрона над Московска област, съобщи Ройтерс, като се базира на съветското министерство на защитата.

" На 21 август, към 06:50 ч. московско време, бе кръстосан опит на киевския режим да извърши терористична офанзива чрез безпилотен летателен уред. Украинският безпилотен летателен уред бе видян над територията на Московска област от дежурните сили за противовъздушна защита и бе заглъхнал със средства за радиоелектронна битка. Вследствие на заглушаването той се разруши в региона на популации пункт Покровское в Рузския регион на Московска област ", се споделя в изказване на съветското министерство, представено от Българска телеграфна агенция.

При тази офанзива няма потърпевши, посочи министерството.

Малко по-късно през днешния ден Русия заяви за втори обезвреден дрон над Московска област. Министерството на защитата съобщи, че безпилотен летателен уред е бил видян и погубен със средства за противовъздушна битка над територията на Истринския регион.

" На 21 август, в 08:16 ч. московско време, бе кръстосан опит на киевския режим да извърши терористична офанзива с безпилотен летателен уред от самолетен вид. Украинският безпилотен летателен уред бе навреме видян и погубен над територията на Истринския регион на Московска област от дежурните сили за противовъздушна защита ", се споделя в изказване на министерството на защитата.

Дронът е бил взривен наоколо до дома на основната редакторка на RT Маргарита Симонян.

По данни на губернатора на Московска област Андрей Воробьов има двама потърпевши. Един мъж е настанен в лечебно заведение, жена е отказала хоспитализация. 

Руски медии, представени от Ройтерс, оповестиха през днешния ден, във връзка със утринните офанзиви с дронове, че по съображения за сигурност е въведено краткотрайно ограничаване в работата на московските летища " Внуково " и " Домодедово ". По-късно бе обявено, че и двете летища са възобновили естествения си режим на работа. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР