Русия обвини Западните държави за това, че се опитват да

...
Русия обвини Западните държави за това, че се опитват да
Коментари Харесай

Русия смята, че западните държави искат да завлекат Македония в НАТО

Русия упрекна Западните страни за това, че се пробват да завлекат Македония в НАТО, написа гръцкият вестник Kathimerini, представен от организация " Фокус ".
„ Въпреки обстоятелството, че водещите политици от страните членки на Европейски Съюз и НАТО намерено приканиха македонските жители да гласоподават в изгода (на контракта за името с Гърция - бел. ред.), което имаме вяра, че е неприемлива процедура, всичко това завърши с неуспех “, съобщи представителят на Руското външно министерство Мария Захарова.
„ Въпреки това те приветстваха резултатите без да им мигне окото. В частност генералният-секретар на НАТО Йенс Столтенбер даде обещание да обезпечи участие на Скопие в Алианса най-рано при започване на 2019 година, оставяйки без подозрение това, че парламентите на Македония и Гърция ще одобряват нужните решения “, добави Захарова.
„ Продължението на сериозната външна интервенция във вътрешните работи на Македония е очевидно. Целта е ясна – да бъде завлечена страната в Алианса непременно “, безапелационна бе още Мария Захарова.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР