Русия обмисля да преразгледа и да укрепи своите сили за

...
Русия обмисля да преразгледа и да укрепи своите сили за
Коментари Харесай

Русия планира по-силна отбрана на границата с Финландия

Русия обмисля да преразгледа и да укрепи своите сили за противовъздушна защита, откакто Финландия публично стана член на НАТО. Това съобщи пълководец на съветските въздушно-космически сили Андрей Демин в изявление за вестник " Червена звезда ", представен от Ройтерс.

След като Финландия споделя 1300 км от границата си с Русия, силите за Противовъздушна отбрана отработват въпроси за гранична отбрана в северозападната част на страната заради повишената степен на опасност, изтъкна генерал-лейтенант Андрей Демин.

Той удостовери, че промените за развиването на съветските въоръжените сили  " без подозрение са планувани и ще бъдат изпълнени ".

По думите на Демин силите за противовъздушна защита са били изправени пред редица провокации след украински удари. Русия е добавила повече от 50 мобилни радарни станции и самолети за ранно предизвестие и надзор A-50, патрулирани непрекъснато.

В украинските райони под съветски надзор са основани елементи за противовъздушна защита, с цел да пазят основни уреди, посочи генерал-лейтенант Андрей Демин.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР