Русия обеща твърд отговор на новите санкции на САЩ срещу

...
Русия обеща твърд отговор на новите санкции на САЩ срещу
Коментари Харесай

Русия: Няма да оставим атаката на САЩ без отговор

Русия даде обещание корав отговор на новите наказания на Съединени американски щати против съветски предприемачи, предприятия и висши представители, осведоми " Дарик ".
" Няма да оставим тази офанзива или която и да било нова антируска офанзива без корав отговор ", съобщи в декларация съветското външно министерство. " След като не реализира никакъв резултат с 50-те предходни серии от наказания, Вашингтон продължава да плаши с отвод на американски визи, заплашва съветския бизнес със заледяване на активи и активи, само че не помни, че отнемането на непозната частна благосъстоятелност и пари се назовава кражба ", гласи декларацията.
Според Москва американските наказания вкарват Съединените щати в категорията страни, които са " врагове на пазарната стопанска система и на честната и свободна конкуренция, защото те употребяват административни способи, с цел да отстраняват съперници на непознатите пазари ". " Никакъв напън няма да отклони Русия от пътя, който е избрала. Той единствено ще покаже неспособността на Съединени американски щати да реализират задачите си и ще консолидира съветското общество. Съветваме Вашингтон да се освободи допустимо най-бързо от илюзията, че е може да се приказва с нас, като се употребява езика на глобите ", се споделя в декларацията на съветското външно министерство.
Съединени американски щати постановиха през вчерашния ден наказания против 38 персони и предприятия, които се прибавят към 24-те глобени в средата на март в отговор на намесата в избори и на хакерските атаки, за които е упреквана Русия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР