Русия няма предубеждения за възобновяване на преговорите с Украйна по

...
Русия няма предубеждения за възобновяване на преговорите с Украйна по
Коментари Харесай

Лавров усуква в Египет: Русия няма предубеждение за възобновяване на преговорите с Украйна

Русия няма предразсъдъци за обновяване на договарянията с Украйна по необятен кръг въпроси, само че в Киев декларират първична нужда от военна победа над Русия.

Това съобщи външният министър на Русия Сергей Лавров след диалог с външния министър на Египет Самех Шукри, представен от ТАСС и news.bg.

Нямаме предубеждения против подновяването на договаряния по по-широк кръг от въпроси (с Украйна), само че това не зависи от нас, тъй като украинските управляващи, от президента до многочислените му съветници, споделят, че няма договаряния, до момента в който Украйна не победи Русия на бойното поле ", сподели той.
Русия удостовери пред Египет уговорката на експортьорите на зърно за осъществяване на всички отговорности. " Потвърдихме уговорката на съветските експортьори на зърнени артикули да изпълнят всички свои отговорности ", сподели той.

От Федерацията се надяват, че генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш ще успее да позволи въпроса със глобите, които попречват реализирането на интервенции със зърно от Руската федерация, добави Лавров.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР