Русия няма да приеме ограничението от 60 долара за барел

...
Русия няма да приеме ограничението от 60 долара за барел
Коментари Харесай

Кремъл: Русия няма да приеме таван на петрола

Русия няма да одобри ограничаването от 60 $ за барел за своя недопечен нефт, контрактувано от Европейския съюз, заяви представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от Bloomberg.

Това беше първата реакция на Кремъл, откакто европейските дипломати взеха решение да дефинират прага на съветския нефт в петък вечерта след дълги договаряния.

Ограничението ще забрани на фирмите да дават услуги, в това число доставка и обезпечаване, за доставки на съветски нефт на всички места по света, в случай че не се продават под контрактуваното равнище.

" В момента го проучваме “, сподели Песков в събота. " Направена е известна подготовка за такава шапка. Няма да приемем това ограничаване. “

Москва ще заяви по какъв начин ще бъде проведена работата след привършване на разбора, сподели Песков и добави, че той ще бъде осъществен бързо.

Кремъл изготвя план на президентски декрет, който ще забрани на съветските компании и всички търговци, купуващи националния недопечен нефт, да го продават на всеки, който взе участие в механизъм за таван на цените, сподели човек, осведомен с въпроса, в края на предишния месец.

Указът всъщност ще забрани всяко позоваване на таван на цените в договорите за съветски недопечен нефт или артикули и ще забрани товарите, предопределени за страни, които одобряват рестриктивните мерки.

Вицепремиерът Александър Новак сподели през ноември, че Русия ще пренасочи доставките си на нефт към " пазарно насочени сътрудници “ или ще понижи производството си.

Водещият съветски недопечен нефт се увеличи до малко над 50 $ за барел в четвъртък, само че е много под горната граница на цената от 60 $ на Европейския съюз от съвсем две седмици.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР