Русия няма да прави компромиси с националните си интереси, за

...
Русия няма да прави компромиси с националните си интереси, за
Коментари Харесай

Путин: Русия няма да прави компромиси с националните си интереси

Русия няма да прави взаимни отстъпки с националните си ползи, с цел да бъдат анулирани глобите на Европейски Съюз, тъй като той губи 5 пъти повече от тях. Това съобщи Владимир Путин в 17-ата годишна " Пряка линия " със сънародниците му. За 4 часа и 8 минути съветският президент отговори на повече от 81 от заложените му тази година над 2 и половина милиона въпроси.

Въпроси за ниския стандарт на живот, качеството на опазването на здравето и сметосъбирането преобладаваха началото на директната линия с президента. Путин, чийто рейтинг за 5 години е паднал от 90 на 64 %, увери руснаците, че към този момент се следи промяна на наклонността на обезценяване на приходите.
Владимир Путин, президент на Русия: Реалните приходи на жителите намаляваха в продължение на няколко години. Най-големият спад беше през 2016-а. Сега последователно равнището на приходите стартира да се възвръща.
Путин беше безапелационен, че за това не би асъдействало вероятно помиряване със Запада за да бъдат анулирани глобите против Русия.

Владимир Путин, президент на Русия: Ако се предадем и плюем на фундаменталните си национални ползи, ще има ли някакви промени? Може и да има някакви външни сигнали, само че съществено нищо няма да се промени.
Около 50 милиарда $ е изгубила Русия поради глобите, до момента в който загубите на Евросъюза са за 240 милиарда, счита съветският президент.
 Путин: Европейски Съюз е изгубил близо 5 пъти повече от Русия за 5 години наказания против нея Путин: Европейски Съюз е изгубил близо 5 пъти повече от Русия за 5 години наказания против нея
Европейският съюз е изгубил близо 5 пъти повече за 5 години наказания против Русия. Това съобщи Владимир Путин в 17-ата годишна "Пряка линия " със сънародн...

Той назова " цялостна нелепост " изказванията за съветска окупация в Източна Украйна, отхвърли Русия да има виновност за злополуката на малайзийския аероплан преди 5 години и упрекна украинския президент Володимир Зеленски, че няма политическа воля за излаз от спора.
Владимир Путин, президент на Русия: Това, което в този момент виждаме, не е смешно! Това не е комедия, а покруса!
Путин предизвести, че война против Иран би била злополука и изрази подготвеност за разговор с Доналд Тръмп, само че съгласно него това няма да е елементарно - поради новата предизборна акция в Съединените щати. " Мощта на една страна преди всичко се дефинира не от оръжията, а от стопанската система ", съобщи още Путин. И дефинира като малко евентуално възобновяване на Съветския съюз - тъй като това би станало с доста тежки спорове.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР