Русия никога повече няма да се довери на Запада, кризата

...
Русия никога повече няма да се довери на Запада, кризата
Коментари Харесай

Кремъл: Русия никога повече няма да се довери на Запада, кризата в Украйна ще е дълга

Русия в никакъв случай повече няма да се довери на Запада, рецесията към обстановката в Украйна ще бъде дълга. Това съобщи прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков в изявление пред NBC.
„ Да, това ще бъде дълга рецесия. Никога повече няма да имаме вяра на Запада “, съобщи Песков, който говореше британски.
Въпреки че интервюиращият публицист Кейр Симънс означи, че диалогът с Песков е траял повече от час, са излъчени единствено няколко фрагмента с обща дълготрайност от няколко минути, които засягат американските наемници, арестувани в Украйна, американката Бритни Гринър, задържана в Русия за опит за контрабанда опиати, както и няколко представени думи на представителя на Кремъл за вероятностите за развиване на рецесията. Телевизионният канал не прецизира дали ще бъде показана цялостната версия на изявлението.
Песков съобщи, че Русия не може да подсигурява, че някогашните американски бойци, хванати в Украйна, няма да бъдат наказани на гибел.
„ Не мога да подсигурявам нищо, зависи от следствието “, уточни той, отговаряйки на въпрос за възможни гаранции, че американските пандизчии няма да се сблъскат със ориста на британците Шон Пинер и Ейдън Аслин, както и на мароканеца Брахим Саадун, които преди този момент бяха наказани на гибел от съда на така наречен „ Донецка национална република “.
Фактът, че двама някогашни американски бойци - 39-годишният Александър Друк и 27-годишният Анди Уин бяха хванати край Харков, заяви предходната седмица английският вестник The Daily Telegraph. На 16 юни Държавният департамент разгласи, че Съединени американски щати са подготвени за контакти с Русия във връзка с американските жители, арестувани покрай Харков, които са отишли ​​в Украйна, с цел да вземат участие във военни дейности. Освен това Държавният департамент още веднъж прикани американските жители да не посещават Украйна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР