Русия ни е приятел, но аз съм им казал ясно,

...
Русия ни е приятел, но аз съм им казал ясно,
Коментари Харесай

Борисов към Русия: Няма да правите такива неща

Русия ни е другар, само че аз съм им споделил ясно, че няма да шпионстват тук. Това сподели министър председателят в оставка Бойко Борисов във включване във Фейсбук.
" Нашият блян е да развиваме равнопоставени и естествени връзки с тях. Но постоянно, когато се визира националната сигурност на България, ние реагираме. Ще имаме съществени и надяваме се почтени диалози с него. Няма по какъв начин държавното управление да не реагира в тази обстановка ", сподели от своя страна външният министър в оставка Екатерина Захариева .
 Борисов отново скочи на партиите в Народно събрание, този път за измененията в Изборния кодекс и правосъдната система Борисов отново скочи на партиите в Народно събрание, този път за измененията в Изборния кодекс и правосъдната система
По време на следващото включване от вкъщи си в Банкя министър-председателят в оставка и водач на ГЕРБ Бойко Борисов отново прикани партиите...
" За наслада Руската федерация има доста сериозен дипломат сега в България. Много почтен, доста прям диалог ще проведеш ", обърна се Борисов към Захариева.
" Аз съм им споделил ясно – няма да шпионствате в България, няма да вършиме такива неща . И там сме безкомпромисни. Така че доста преди чехите, доста преди други сме работили и за наслада партньорските служби знаят от по кое време работим по тези тематики. Не са от през вчерашния ден, не са след чешките събития. Те са доста от преди този момент “, сподели още Борисов.
" Действително за палежа в склада беше осъществен толкоз професионално, че чак в този момент, когато подредиха целия пъзел, стана ясно, че той не е инцидентен. Но през вчерашния ден прокурорите споделиха, че до момента в който тече следствието, да се приказва по-малко ", приключи министър председателят в оставка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР