Русия ни е . Няма как наши допълнителни действия да

...
Русия ни е . Няма как наши допълнителни действия да
Коментари Харесай

Тагарев: Руска теза е, че предоставянето на оръжия за Украйна е въвличане във войната


Русия ни е. Няма по какъв начин наши спомагателни дейности да трансформират отношението на Русия. Тази позиция изрази пред Нова телевизия някогашният боен министър Тодор Тагагрев. Освен това нашето безучастие показвало, че бихме се поддали и на спомагателен напън. Също по този начин това не ни нарежда добре пред сътрудниците ни.

Украйна има потребност от такава помощ, тя е жертва на експанзия, безапелационен е Тагарев. Има какво да предоставим, счита той. Всички наши съдружници дават въоръжение. Руска теза е, по думите му, че който дава оръжие на Украйна, се въвлича във войната. Това за него е несъстоятелна теза.
 Митрофанова предизвести да не изпращаме на никое място оръжия
Митрофанова предизвести да не изпращаме на никое място оръжия

Увери, че Русия е благонадежден поръчител на енергетическата сигурност от международно равнище

Тагарев счита, че съветският дипломат у нас Елеонора Митрофанова се държи с нас като крепостни селяни .

Той прикани депутатите да решат за въоръжението за Украйна . Не е наложително това да докара до някакви политически разтърсвания, счита Тагарев. Едно решение на Народното събрание щяло да е наложително за изпълнителната власт и за министъра на стопанската система Корнелия Нинова.
 Димо Гяуров: Изпращането на военна помощ за Украйна не ни въвлича във война
Димо Гяуров: Изпращането на военна помощ за Украйна не ни въвлича във война

Той изясни, че държанието на съветския дипломат у нас Елеонора Митрофанова или е като на зла вуйна или държанието ѝ е несъмнено от Кремъл

Натравянето на наподобява на заплашване, по думите му. Как ще се развие спорът зависи от това дали Украйна ще си върне Херсон и какво ще се случи с Мариупол, съгласно Тодор Тагагрев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР