"Русия не смята, че е в състояние на война с

...
"Русия не смята, че е в състояние на война с
Коментари Харесай

Лавров: Русия не смята, че е в състояние на война с НАТО

"Русия не счита, че е в положение на война с НАТО, тъй като сходно развиване би нараснало рисковете от нуклеарна война и то не би трябвало да се позволява "

Това съобщи довечера външният министър Сергей Лавров пред телевизия "Ал Арабия ". Със страдание обаче той изрази чувство, че НАТО мисли, че води война с Русия, съобщи

"Редица водачи в Европа и Съединените щати и несъмнено ръководителят на европейската дипломация Жозеп Борел намерено споделят, че Путин би трябвало да загуби, Русия би трябвало да бъде победена ", означи Лавров. Според него потреблението на сходен израз значи, че някой води война с този, който искаш да победиш.

Лавров сподели, че Русия и Украйна към този момент щяха да са постигнали обилни резултати в договарянията, в случай че Киев не трансформира позицията си по разпореждане на Съединените щати и Англия. Той увери, че страната му не заплашва никого с нуклеарно оръжие, само че западът приказва на тази тематика.

Лавров акцентира, че пратка задгранично оръжие за Украйна е законна цел на съветската войска. "Украинските набези против съветска територия демонстрират, че задачите на войната би трябвало да бъдат реализирани допустимо най-бързо ", посочи съветският външен министър. Той увери, че никакви западни гаранции за сигурността на Украйна няма да обгръщат Крим и двете сепаратисти републики на Изток. "Повечето основни сътрудници на Русия са се съгласили да употребяват методите, препоръчани от Москва за разплащане за природен газ ", уточни Лавров.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР