Русия не се занимава със смяна на режими и не

...
Русия не се занимава със смяна на режими и не
Коментари Харесай

Русия вини Вашингтон в намеса в избори в България

Русия не се занимава със промяна на режими и не се намесва във вътрешните работи на други страни за разлика от Съединени американски щати. Това се споделя в изказване на съветското посолство във Вашингтон във връзка изявленията на шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ Майк Помпейо в Сената за интервенция на Москва в изборите в Съединени американски щати, съобщи ТАСС.

Посолството разгласи още, че “има писмено доказани обстоятелства за интервенция на Съединени американски щати в избори в 34 страни ”, в това число България, Англия, Румъния, Словакия. Освен тях в съветския лист са страни от целия свят – Азия, Близкия изток, Южна Америка.

“САЩ постоянно нарушават суверенитета на други страни, намесвайки се във вътрешните им каузи. Любима тактичност на американските спецслужби е интервенция в изборните процеси и осъществяване на преврати за събаряне на неуместни режими ”, означават още от дипломатическата задача.

На чуването си за държавен секретар в Сената Помпейо съобщи, че “историческият спор сред Съединени американски щати и Съюз на съветските социалистически републики, а през днешния ден Русия, е провокиран от неприятното държание на Русия ”. Той сподели още, че не може да разяснява продължаващото следствие на хипотетичния сговор сред Кремъл и акцията на Доналд Тръмп за президент, само че призна, че е бил разпитван от спецпрокурора Робърт Мълър.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР