Русия не се надява да победи. Врагът се надява ние

...
Русия не се надява да победи. Врагът се надява ние
Коментари Харесай

Зеленски: Русия не се надява да победи. Врагът се надява ние да не издържим

Русия не се надява да победи. Врагът се надява ние да не издържим.

Това разгласи украинският президент в снощното си видеообръщение. Той благодари на Германия за решението ѝ да увеличи военната си помощ за Украйна с нов пакет, включващ системи за противовъздушна защита, артилерия и друго военно съоръжение, съобщи " Укринформ ", представена от Българска телеграфна агенция.

" Пожелавам ви здраве, скъпи украинци! Днес имаме добра вест: приготвяме се да подсилим пакета за поддръжка в региона на защитата от Германия. Системи за противовъздушна защита, артилерия, съоръжение. Това, което бе контрактувано с канцлера (Олаф) Шолц. Това, което бе разисквано през днешния ден с немската министърка на външните работи (Аналена) Бербок - тя бе на посещаване в Украйна, срещнах се през днешния ден с нея в Киев. Изключително значимо е сътрудниците да чуят потребностите на нашата страна, на нашите бойци и на отбраната на енергийната ни инфраструктура. Убеден съм - резултат ще има. Постигаме прогрес и с други наши сътрудници, по-специално във връзка с системите за противовъздушна защита. Допълнителни системи ще дойдат в Украйна ", съобщи украинският президент.

Зеленски добави, че е провел диалог с министъра на защитата на Украйна Рустем Умеров, първия заместник-министър Олександър Павлюк и вицепремиера Михайло Федоров по отношение на обезпечаването на украинските бойци и прозрачността на това застраховане.

" Конкретните потребности на нашите бойни бригади би трябвало да бъдат задоволени допустимо най-бързо, а за задачата цялото счетоводство би трябвало да бъде цифровизирано. Като цяло в армията би трябвало да има доста по-малко документи и не би трябвало да има разлика сред това, което се регистрира тук, в центъра, и това, което в действителност е належащо на фронта. В момента министерството на защитата възобновява счетоводната система благодарение на министерството на цифровата промяна ", уточни Зеленкси.

Държавният глава посочи нуждата да се реализира прогрес в  " отбраната на ползите на обществото ".

" В отбраната от тези, които слагат личния си портфейл над обществените правила и правила. Дори над войната. Ще има нови стъпки на страната ", разгласи още Зеленски.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР