Русия не се е месила и няма намерение да се

...
Русия не се е месила и няма намерение да се
Коментари Харесай

Москва отсече: Не сме се месили и и няма да се месим в избирателните процеси в САЩ

Русия не се е месила и няма желание да се меси в изборните процеси в Съединените щати и в другите страни. Това съобщи през днешния ден на брифинг говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова в коментар за глобите на Вашингтон против трима съветски жители, съобщи ТАСС.

"Бихме желали да напомним още веднъж на американските си сътрудници: Руската федерация не се е намесвала, не се намесва и не се кани да въздейства някак върху изборните процеси в Съединените щати и в другите страни. Неведнъж сме предложили на американците да обсъждаме и да решаваме всички съответни въпроси в спокоен деполитизиран указател в границите на оправдателен разговор. Но отговор няма ", сподели Захарова.

Санкциите на Съединени американски щати против трима съветски жители за техни хипотетични опити да повлияят върху изборния развой в Съединени американски щати са ориентирани към по-нататъшно изостряне на двустранните връзки, съобщи говорителката. "Това буди страдание. Впрочем това вероятно е съзнателен избор от страна на хората, формиращи политиката на Съединени американски щати по съветското направление ", добави тя.

"Тези дейности няма да доведат до резултата, мечтан от Вашингтон ", добави Мария Захарова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР