Русия не може да се справи с предоставянето на основни

...
Русия не може да се справи с предоставянето на основни
Коментари Харесай

Британското разузнаване: В окупираните части на Украйна има остър недостиг на лекарства

Русия не може да се оправи с даването на съществени услуги на популацията в окупираните територии. В доста региони там няма непрекъснат достъп до питейна вода. Продължават съществени разстройства в телефонната и интернет връзката. В Херсон има сериозен дефицит на медикаменти, а Мариупол е на прага на зараза от холера . През май са регистрирани обособени случаи на това заболяване , заяви английското разузнаване в своята ежедневна сводка за обстановката в Украйна, представена от Руската работа на Би Би Си.

Последният път, когато Украйна претърпя зараза от холера е през 1995 г ., и от този момент обособени огнища се разпалват в разнообразни елементи на страната, изключително по крайбрежието на Азовско море .

Медицинските служби в Мариупол на процедура са изчерпали своите благоприятни условия и няма да могат да се оправят с епидемията, плануват от английското разузнаване.

Съветникът на кмета на Мариупол Петро Андрушенко съобщи на 5 юни, че , заяви Си Ен Ен.

Петро Андрушенко съобщи, че хората би трябвало да се записват, с цел да получат питейна вода, и могат да я получават единствено на всеки два дни.

Основната инфраструктура и услуги като вода, газ и електричество към момента не са възобновени в града след продължителната блокада от съветските сили .

" Преди количеството вода беше малко, само че в този момент то е намаляло изцяло. Необходимо е да се регистрирате на опашката... В бъдеще температурата ще се увеличи, равнището на водата ще спадне и тя ще бъде по-малко ", съобщи пред Си Ен Ен Петро Андрушенко.
 Путин разяснил на Макрон и Шолц по какъв начин работят за кротичък живот в Мариупол Обновена
Путин разяснил на Макрон и Шолц по какъв начин работят за кротичък живот в Мариупол

Предупредил и западът да спре да помпа Украйна с оръжия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР