Русия не може да съществува съвместно с настоящия режим в

...
Русия не може да съществува съвместно с настоящия режим в
Коментари Харесай

Русия: Съвместното съществуване с настоящия режим на Украйна е невъзможно

Русия не може да съществува взаимно с сегашния " режим " в Киев , само че Москва може да устои на мощта на НАТО толкоз дълго, колкото й е належащо, с цел да демилитаризира изцяло Украйна, сподели във вторник съветският дипломат по специфични поръчения Родион Мирошник, представен от " Ройтерс ".

Президентът Владимир Путин изпрати войски в Украйна през февруари 2022 година, предизвиквайки огромна сухопътна война и най-сериозната борба сред Русия и Запада от Студената война насам.

Русия управлява 17,5% от интернационално приетата територия на Украйна. Украинската контраатака не съумя да реализира обилни триумфи тази година против съветските сили.

" Сегашният режим (в Киев) е безусловно отровен, ние не виждаме никакви благоприятни условия за взаимно битие с него сега ", сподели съветският дипломат по специфични поручения Родион Мирошник пред кореспонденти в Москва.

Постът му е основан, с цел да събира доказателства за хипотетични украински закононарушения против цивилни.

Мирошник сподели, че Украйна е направила закононарушения против цивилни и е нарушила човешките права, до момента в който НАТО е доставяла неразрешени оръжия на Украйна. Украйна и Западът упрекват Русия във военни закононарушения в Украйна, обвиняване, което Москва отхвърля.

Мирошник сподели, че Русия може да устои на водения от Съединени американски щати боен съюз НАТО толкоз дълго, колкото е належащо, с цел да победи украинските сили в това, което Москва назовава " специфична военна интервенция " (СВО), добавяйки, че Западът в последна сметка ще загуби интерес и актуалната власт в Киев ще рухне.

" След като заплахата бъде ликвидирана, това може да се смята за реализиране на задачите на СВО ", сподели Мирошник. " Ние можем да устоим на НАТО тъкмо толкоз, колкото би трябвало да осъществим дилемите, които президентът формулира.

Президентът Владимир Путин показва войната като част от доста по-широк спор със Съединените щати, която съгласно кремълския хайлайф има за цел да разцепи Русия, да заграби нейните големи естествени запаси и по-късно да се обърне към споразумяване на сметки с Китай.
 Зеленски за Майдана: Преди 10 години украинците организираха първото си контранастъпление
Зеленски за Майдана: Преди 10 години украинците организираха първото си контранастъпление

Сега Украйна е към този момент напред по пътя на евроинтеграцията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР