Русия не е демократина държава, но все пак и там,

...
Русия не е демократина държава, но все пак и там,
Коментари Харесай

Навръх Великден най-обичаният руски тв водещ публично осъди Путин заради зверствата в Украйна

Русия не е демократина страна, само че въпреки всичко и там, въпреки и рядко, има хора, които приказват намерено против насилието и войната.

Руският естраден реализатор, комедиант, артист, тв водещ на " Първи канал " и " Россия-1 " Максим Галкин разгласява видео с мнение за зверствата, осъществени от съветските войски в Украйна. Галкин е и брачен партньор на естрадната прима Алла Пугачова. След нахлуването на Русия в Украйна фамилията отпътува в Израел. Галкин е извънредно известен и обичан в Русия още от началото на кариерата си през 1994 година Представяме ви цялостния текст на негово послание, показано от Медуза.ио, съобщи Актуално.

" Поздравявам всички православни с Великден. Имам няколко въпроса, които желая да задам няколко въпроса. Предварително спирам мненията, тъй като троловете завоюваха задоволително пари под моите постове. Първоначално не разбирах за какво те пишат толкоз дълги мнения, след това разбрах, че по тази причина получават своите копейки. Сега ще погладувате малко. Колко би трябвало да си нерешителен в националното мнение, с цел да влагаш такова количество пари от държавния бюджет в тази фабрика за тролове, които да изобразяват единството сред властта  и народа.  Не мога да не задам няколко естествени въпроса. Вчера, в навечерието на светлия празник Великден летят крилати съветски ракети в жилищен блок в Одеса, умират семейство, умира 3-месечно бебе. Как се изяснява това. Да стартираме, че крилатите ракети не би трябвало да летят в жилищните блокове и през делничните дни, освен през празничните. 

Но вие дружно с йерусалимския патриарх се молите дружно, донесохте Благодатния огън в Москва и освен това тази власт изпраща тези ракети. Или това отново " не сме ние ".  Вече чух пояснение, че тези високоточни ракети са попаднали в жилищния блок, тъй като украинската Противовъздушна отбрана ги е свалила. Т.е. Противовъздушна отбрана не би трябвало да работи и тогава всичко ще бъде добре?

За толкоз доста страшни неща е отговорна Русия и в това време споделя, че не е отговорна: зверствата в Буча - " това не сме ние ", Малазийският боинг - " Това не сме ние ", съпоставиха Мариупол със земята - " Това не сме ние ", в Одеса лети ракета - " Това сме ние, само че не напълно ние ". Всичко е " не сме ние ", а какво вършим " ние " там?  Най-дълбоки съболезнования на околните на всички починали и светла им памет. Честит Великден! "
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР