Русия нападна Украйна, за да я „денафицира“. Това е официалното

...
Русия нападна Украйна, за да я „денафицира“. Това е официалното
Коментари Харесай

Руски неонацисти се бият срещу Украйна

Русия атакува Украйна, с цел да я „ денафицира “. Това е формалното опрощение за експанзията против Украйна, което самият Путин неведнъж към този момент даде.

Западни разузнавания обаче в този момент разкриват присъединяване на няколко неонацистки съветски групировки в съветската войска, която се бие в Украйна.

Според отчет на немското разузнаване десетки съветски крайнодесни и неонацисти вземат участие в бойните дейности против Украйна. Докладът за неонацистите в съветската войска е от седем страници и бе представен през днешния ден от „ Шпигел “. Той разкрива, че в съветската войска взе участие групировката „ Руска Имперска Лига “ – екстремистко и расистко придвижване, което е учредено в Петербург, само че има последователи в целия свят. Те са за установяването на „ моноетническа, бяла, съветска империя “, в която ръководят мъже.

Основана е от Станислав Анатолиевич Воробьов. Нейни представители вземат участие дружно с други съветски паравоенни групировки в кланета в Сирия и в Либия.

Другата разпозната формация в съветската войска в Украйна е „ Русич “. Те сами се назовават „ диверсионна военна разследваща формация “, управлява ги Алексей Милчаков. Изповядват също неонацистки възгледи и са познати като извънредно брутални помощници на „ Вагнер “. „ Русич “ действаха в Донбаския район през последните 8 години на страната на сепаратистите. На 26 янауари тази година – месец преди началото на войната, Съединени американски щати оповестиха, че имат информация, че групировката „ Русич “ готви диверсии в Украйна и офанзиви против рускоезично население, прикривайки се под украински байрак, с цел да сътвори предпоставки за нахлуване на Русия против Украйна, което по-късно да докара до война сред Русия и Съединени американски щати.

В източна Украйна през последните 8 години са работили и сътрудниците им от „ Руска имперска лига “.

През февруари 2022 година командирът на “Руска имперска лига “ Гариев написа в „ Телеграм “: Без подозрение приказваме за интервенция по унищожаването на сепаратисткото образувание Украйна “.

Според немското разузнаване заместникът на Гариев е умрял в Украйна. Самият Гариев е бил ранен.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР