Русия нанесе първия си голям удар с далекобойна авиация срещу

...
Русия нанесе първия си голям удар с далекобойна авиация срещу
Коментари Харесай

Лондон: Русия върна в употреба далекобойната авиация

Русия нанесе първия си огромен удар с далекобойна авиация против Украйна от повече от месец , заяви в ежедневния си отчет разузнаването на английското министерство на защитата.

Ударната мощ включва минимум 10 самолета Ту-95 , опериращи от авиобазите Оленегорск и Енгелс, както и изтребители МиГ-31.

Изстреляни са били минимум 20 ракети (включително водещата съветска крилата ракета с въздушно изстрелване АС-23 и балистичната ракета с въздушно изстрелване АС-24 , ориентирани най-вече към обекти в Киев. Изминаха

Реалистична е опцията едномесечната пауза в ударите с далекобойна авиация да се дължи на проблеми с ръководството на самолетния парк и планирането.

Санкциите евентуално са лимитирали способността на Русия да има достъп до основни съставни елементи както за самолети, по този начин и за ракети. Продължаващите триумфи на украинската противовъздушна защита също евентуално са усложнили планирането на съветската задача.

Русия съвсем несъмнено ще продължи ударите против сериозни места колкото самолетите , екипажите и запасите от оръжия разрешават, пробвайки се да поддържат напън върху украинското държавно управление и население. Това е признак на продължителна акция, където тактическа авиация, като изтребители и хеликоптери, продължава да има лимитирано влияние върху цялостния спор.
 Украински дронове ориентирани към авиобаза Енгелс в Саратов
Украински дронове ориентирани към авиобаза Енгелс в Саратов

Тази нощ на офанзива бе подложена и Белгородска област
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР