Русия нанесе нова масирана атака с дронове срещу Киев. Украинските

...
Русия нанесе нова масирана атака с дронове срещу Киев. Украинските
Коментари Харесай

Войната в Украйна: Експлозии разтърсиха Киев

Русия нанесе нова масирана офанзива с дронове против Киев. Украинските управляващи оповестиха, че от Москва са изстреляли рекордните 54 ирански дрона-камикадзе против цели в цялата страна, като съвсем всички са били свалени.Само в Киев противовъздушната защита е обезвредила повече от 40 дрона. Най-малко един човек е бил погубен, а други са били ранени от падащи парчета.Междувременно украинският президент Володимир Зеленски разгласи нови наказания против Русия.
Има наказания против юридически и физически лица - множеството от тях съветски - които работят за терорa. Общо 220 компании и 51 физически лица. Това са военно-промишлени предприятия и свързани с тях съветски компании. Компании, които служат на войната. И хората, които ги ръководят. Не всички работят на територията на терористичната страна. Но всички ще бъдат подложени на световен напън. 
Володимир Зеленски, президент на Украйна

Поредните съветски обстрели се случват в Деня на Киев - столицата отбелязва 1541 години от своето учредяване. На централния площад беше открит монумент, отдаден на украинските военнопленници.А в Русия означават деня на граничните сили. Президентът Владимир Путин им благодари за службата и за присъединяване им в така наречен “специална военна интервенция ”. 
Убеден съм, че ще продължите да действате самоотвержено, самоуверено и ясно, умело и дейно да употребявате всички налични сили и средства за отбрана на суверенитета, териториалната целокупност на Русия и сигурността на нашия народ.
Владимир Путин, президент на Русия

Междувременно за следващ ден се оповестява и за детонации в региона на окупирания от Русия Мариупол. Както и за удари в района на Белгород, поради които оповестиха завършек на образователната година. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР