Русия на този етап загуби войната. Речта на Путин беше

...
Русия на този етап загуби войната. Речта на Путин беше
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Русия на този етап загуби войната. Речта на Путин беше насочена навътре

Русия на този стадий загуби войната. Речта на Путин беше ориентирана във вътрешността и стремежът му е да резервира поддръжката. Русия в никакъв случай не е имала почитание към човешкия живот. Това съобщи в предаването " 120 минути " по Би Ти Ви някогашният ни външен министър и някогашен дипломат в Анкара Надежда Нейнски.

 

Според нея ядреното оръжие има възпираща мощ.  " Русия организира тотална война, която не включва нуклеарно оръжие ", добави тя. По думите й Русия се стреми да русифицира цели територии, което е незапомнено от Втората международна война.
 
Китай беше шокиран от изключителната бързина на американското разузнаване, сподели още Надежда Нейнски. Според нея при една дестабилизация на света, Китай ще загуби доста повече. " На този стадий има лостове за надзор ", счита тя. 

 

Ако позволим Русия да раздели Украйна, тя няма да е последната страна, към която ще има апетити, изясни някогашният ни външен министър.  Европа се пробудила при тази война, тъй като до момента тя не е поставяла червени линии. 

 

" Ние сме солидарни с народа на Украйна, само че не трябва да забравяме, че с изключение на солидарността България би трябвало да има ясна и безапелационна политика, а с цел да има такава политика, би трябвало евроатлантическо държавно управление с явен небосвод. Болно ми е, че България се слага наедно с Унгария като страна, на която не може да се разчита ", заключи Надежда Нейнски. 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР