Русия може значително да увеличи приходите си от износ, ако

...
Русия може значително да увеличи приходите си от износ, ако
Коментари Харесай

Парадокс? Русия може да спечели добри пари от намаляването на износа на петрол и газ за Европа

Русия може доста да усили приходите си от експорт, в случай че Европа продължи опитите си да понижи износа на съветски енергийни запаси. Това съобщи водещият анализатор на Фонда за национална енергийна сигурност, специалистът от Финансовия университет към държавното управление на Руската федерация Игор Юшков.

Експертът означи, че в този момент е много мъчно да се плануват приходите на Русия от износа на нефт и газ през 2022 година Трудно е да се дефинира размерът на износа. Въпреки това дефицитът на енергийния пазар и преориентацията на съветските енергийни доставки към Азия подтикват покачването на цените. И Русия може да продава по-малки количества петрол и газ, само че по-скъпо.

И това, означи Игор Юшков, дава опция да се компенсира спадът на износа: " Добре е, когато продаваш по-малко артикули и получаваш повече пари. Винаги е по-изгодно да получиш 100 $ от един барел, а не от два. "

Той означи, че даже развиването на възобновими енергийни източници подкрепя съветската стопанска система, защото страната ни изнася металите, нужни за вятърните и слънчеви съоръжения.

" Когато обичайна сила е скъпа, доста хора желаят да преминат към възобновима сила. Следователно търсенето на метали, които се употребяват интензивно в нея, същите тези литий или никел, пораства. Те също порастват в цената, ние също вършим пари от това, ” сподели Игор Юшков по канала Rutube „ Изолента live “.

Превод: Европейски Съюз

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР