Русия може да се превърне в посредник между ООН и

...
Русия може да се превърне в посредник между ООН и
Коментари Харесай

Талибаните призоваха Русия да помогне за премахване на санкциите на ООН

Русия може да се трансформира в медиатор сред Организация на обединените нации и Афганистан за понижаване на глобите, както и за помощ при възобновяване на страната . Това е декларирал Забиулла Муджахид, заместник-министър на културата и информацията във краткотрайното държавно управление на Афганистан (съставено от представители на талибаните) в изявление за съветската държавна организация " Новости ".

" Тя ( Русия) може да бъде нов медиатор сред нас и Организация на обединените нации, в това число по въпроса за понижаване равнището на санкционния напън, и ние молим за нейното подпомагане за спокойно споразумяване в района и в частност в Афганистан, както и в процеса по възобновяване на страната ни ", означи Муджахид, който е и представител на талибаните.
 Казахстан е подготвен да оказва помощ на Афганистан
Казахстан е подготвен да оказва помощ на Афганистан

Обещанието е на президента Касим-Жомарт Токаев

По думите на заместник-министъра новото афганистанско държавно управление чака осезаеми позитивни резултати за Кабул на идните съвещания на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

Както по-рано заяви Василий Небензя, непрекъснат представител на Русия в международната организация, анулация на ограничаващите ограничения на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации в този момент не се разисква . По думите му обаче рано или късно този въпрос въпреки всичко ще би трябвало да бъде решен, само че " не със размах ". По-належащ проблем в актуалната обстановка е филантропичната помощ за Афганистан, акцентира съветският посланик.
 Путин: Съединени американски щати оставиха отворена кутията на Пандора в Афганистан
Путин: Съединени американски щати оставиха отворена кутията на Пандора в Афганистан

Съединени американски щати " избягаха, Западът остави цялостен боеприпас от модерни оръжия, военна техника и муниции - няма нищо положително в това "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР