Русия може да произведе три пъти повече артилерийски снаряди от

...
Русия може да произведе три пъти повече артилерийски снаряди от
Коментари Харесай

По данни на НАТО: Русия може да произведе три пъти повече снаряди от САЩ и Европа

Русия може да създаде три пъти повече артилерийски снаряди от Съединени американски щати и Европа – основно преимущество преди предстояща втора атака в Украйна по-късно през тази година, предава Си Ен Ен.

Руската страна създава към 250 000 снаряда за артилерията си на месец, което прави към 3 милиона годишно, сочат оценките на разузнаването на НАТО за съветското отбранително произвеждане. Заедно Съединени американски щати и Европа имат потенциала да произведат към 1,2 милиона снаряда годишно, които да изпращат в Киев.

Съединени американски щати си слагат за цел за произвеждане на 100 000 на месец и то до края на 2025 година, което е над два пъти по-малко по отношение на съветската цел.

В момента се намираме в индустриална война. Изходът в Украйна зависи от това до каква степен всяка от страните е оборудвана да води войната, сподели за Си Ен Ен почитан чиновник в НАТО.

Руската федерация изстрелва по към 10 000 боеприпаса дневно, до момента в който Украйна – към 2000. Недостигът идва в може би най-опасния миг за военната защита на Украйна, откогато Русия за първи път атакува Киев през февруари 2022 година Парите от Съединени американски щати за въоръжаване на украинската страна свършиха и републиканската съпротива в Конгреса на процедура спря отпущането на нови средства. Съюзниците на Украйна предоставиха танкове „ Гепард “, както и американските Ейбрамс. След образованието на водачите Украйна ще има и изтребители F-16, само че артилерията се трансформира в главен фактор в спора, отбелязва bTV.

Русия е присъединила на по-горна предавка в производството, като военните ѝ фабрики работят непрекъснато с 12-часови смени за служащите. Около 3,5 милиона руснаци работят в отбранителната промишленост, а в допълнение се внасят муниции от Северна Корея и Иран, допълват източниците от НАТО.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР